Voor de vestiging in Veghel zoeken we voor 40 uur een

Assistent Warehouse Manager

Wat ga je doen?
Als Assistent Warehouse Manager ben je mede-verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen het magazijn. Jij zorgt er samen met jouw teamleiders en  team  voor dat de goederen correct worden opgeslagen en uitgeleverd worden met als doel maximale klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke kosten. Je signaleert ontwikkelingen en knelpunten en doet waar nodig verbetervoorstellen aan de Warehouse manager  om zo proactief te werken aan de kwaliteitsverbetering van het proces en jouw team. Dagelijks monitoor je de gang van zaken binnen jouw team. Je draagt zorg voor een adequate planning en capaciteitsbegroting op basis van het werkaanbod en schakelt hiervoor met onder andere met de Warehouse  manager en  de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor de transportplanning en voorraadbeheer. Je zorgt dat jouw medewerkers beschikken over de juiste competenties en kennis van de producten van BMN, zodat zij hun functie uitstekend kunnen uitvoeren.

Wat neem je mee?
Als Assistent Warehouse Manager ben je in staat jouw teamleiders en magazijnmedewerkers te motiveren en coachen.  Door jouw sociale en mensgerichte instelling ben je makkelijk benaderbaar voor je medewerkers en weet je wat er bij ze leeft. Je bent enthousiast en proactief en weet dit over te brengen op jouw team. Stressbestendigheid, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid zijn eigenschappen die op jouw lijf geschreven zijn. Verder heb je:
 een afgeronde relevante HBO opleiding;

1- 3  jaar aantoonbare ervaring in een sturende  rol binnen een logistieke omgeving;
een gezonde ambitie om door te groeien;
goede kennis van MS Office;
goede kennis van de Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard mag je van ons ook wat verwachten. Werken bij BMN betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Wij staan graag klaar voor de klant, maar ook voor onze eigen (ruim 1200!) medewerkers. We investeren hier graag in door middel van onze BMN Academie. We vinden het namelijk van belang dat onze medewerkers de juiste kennis en vaardigheden bezitten. Verder bieden wij:

 een uitdagende functie voor 40 uur per week;
 een goed maandsalaris;
volop doorgroeimogelijkheden;
 25 vakantiedagen per jaar gebaseerd op een 40-urig dienstverband aangevuld met 12 ATV-dagen;
 personeelskorting op ons assortiment bouwmaterialen.