Voor de vestiging in Amersfoort zoeken we voor 40 uur een

Baliemedewerker

Wat ga je doen?
In deze functie werk je op het kruispunt tussen klanten, verkoop buitendienst, binnendienst en logistiek. Het woord ‘nee’ ken jij niet, ongeacht met wie je samenwerkt. Obstakels zijn er voor jou juist om te overwinnen en je ziet het als een echte uitdaging om binnen alle mogelijkheden en onmogelijkheden de beste oplossing voor klanten te bedenken. Als geen ander dien jij de vier vaste BMN waarden terug te laten komen in je werk. Deze functie betekent vooral initiatief nemen: naar de klant toe als je daarmee in contact staat, naar alle collega’s en ook richting leveranciers.

Kortom jouw werkzaamheden bestaan  uit:
 het bedienen van de klanten aan de balie, in de shop en in het magazijn;
het geven van technisch advies;
het inrichten en het up-to-date houden van de shop;
 het verkopen van (af-)bouwmaterialen en het verzorgen van de administratieve afhandeling daarvan;
het verzorgen van het voorraadbeheer;
het leggen en onderhouden van contacten met relaties;
 het vastleggen van binnenkomende bestellingen en na leveringen;
 indien nodig bijspringen in het magazijn;

Wat neem je mee?
Als Baliemedewerker heb je een klantgerichte en resultaatgerichte instelling. Je weet de klantvraag door jouw communicatieve vaardigheden te achterhalen en zorgt voor de beste oplossing. Door de juiste planning van jouw werkzaamheden weet jij zelfs bij grote drukte het overzicht te behouden. Verder heb je:
 een afgeronde mbo opleiding;
een leergierige,  proactieve  en flexibele instelling met de bereidheid om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen;
 bij voorkeur aantoonbare kennis van bouwmaterialen, maar zeker affiniteit met deze producten en ben je bereid om jouw kennis op dit gebied uit te breiden.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard mag je van ons ook wat verwachten. Werken bij BMN betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Wij staan graag klaar voor de klant, maar ook voor onze eigen (ruim 1400!) medewerkers. We investeren hier graag in door middel van onze BMN Academie. We vinden het namelijk van belang dat onze medewerkers de juiste kennis en vaardigheden bezitten. Verder bieden wij:

 een uitdagende functie voor 40 uur per week;
 een goed maandsalaris;
volop doorgroeimogelijkheden;
 25 vakantiedagen per jaar gebaseerd op een 40-urig dienstverband aangevuld met 12 ATV-dagen;
 personeelskorting op ons assortiment bouwmaterialen.