Groeien bij BMN

BMN Academie
BMN heeft grote ambities. Bij die ambities passen mensen die zelf ook vooruit willen gaan. Daarom hebben wij de BMN Academie opgericht voor onze medewerkers. De BMN Academie biedt trainingen en opleidingen voor alle medewerkers in een commerciële functie. Deze trainingen en opleidingen dragen bij aan de persoonlijke en vakinhoudelijke groei van onze medewerkers.

Als BMN willen wij de beste service verlenen en onze klanten kunnen voorzien van vakkundig advies. Door onze medewerkers te trainen in productkennis, maar ook op commerciële vaardigheden kunnen wij deze beloftes naar de klant waarmaken.

We zijn inmiddels al enkele jaren succesvol met onze BMN Academie en eind 2018 zijn alle commercieel medewerkers getraind in hun commerciële vaardigheden. Alle nieuwe medewerkers doorlopen ook direct een opleidingstraject om zo snel mogelijk de beste aansluiting te kunnen krijgen bij de organisatie. Continu bezig zijn met de ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop, zij zijn het visitekaartje naar de klant en om in deze bewegende markt continu te kunnen voldoen aan de verwachtingen en wensen van de klant is daar ook continue aandacht en ontwikkeling voor noodzakelijk.

Lees hier meer over de BMN Academie


BMN School & College
Ben jij net afgestudeerd (mbo/hbo niveau) of ga je met een BBL opleiding starten? Dan ben jij misschien wel ons nieuwe talent! Wij zijn altijd op zoek naar leerlingen of afgestudeerden die bij ons het vak en alles wat daarbij komt kijken qua logistiek, verkoop en de distributie van bouwmaterialen willen leren.

Binnen BMN vinden wij het erg belangrijk om jonge talenten de kans te geven om zich te ontwikkelen en door te laten groeien binnen de organisatie. Om jou als talent aan ons te binden, bieden wij hiervoor een scholingstraject aan om je kennis te laten maken met de bouwmaterialenhandel en alle voorkomende producten, om je verkooptechnieken bij te brengen en om jezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen. 

Dit scholingstraject vindt plaats middels de BMN School (mbo niveau) en het BMN College (hbo niveau). We hebben al drie succesvolle jaren met onze BMN School achter de rug en zijn in het schooljaar 2017 – 2018 voor de eerste keer gestart met het BMN College. Op deze manier leiden wij jonge talenten intern op, op het niveau dat aansluit bij hun talent. 

Lees hier meer over de BMN School (mbo)
Lees hier meer over het BMN College (hbo)