BMN Academie

BMN heeft grote ambities. Bij die ambities passen mensen die zelf ook vooruit willen gaan. Daarom hebben wij de BMN Academie opgericht voor onze medewerkers. De BMN Academie biedt trainingen en opleidingen voor alle medewerkers in  een commerciële functie. Deze trainingen en opleidingen dragen bij aan de persoonlijke en vakinhoudelijke groei van onze medewerkers.
 
Als BMN willen wij de beste service verlenen en onze klanten kunnen voorzien van vakkundig advies. Door onze medewerkers te trainen in productkennis, maar ook op commerciële vaardigheden kunnen wij deze beloftes naar de klant waarmaken.
 
We zijn inmiddels al enkele jaren succesvol met onze BMN Academie en eind 2018 zijn alle commercieel medewerkers getraind in hun commerciële vaardigheden. Alle nieuwe medewerkers doorlopen ook direct die opleidingstraject om zo snel mogelijk de beste aansluiting te kunnen krijgen bij de organisatie. Continu bezig zijn met de ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop, zij zijn het visitekaartje naar de klant en om in deze bewegende markt continu te kunnen voldoen aan de verwachtingen en wensen van de klant is daar ook continue aandacht en ontwikkeling voor noodzakelijk. 
 
Wat vind je onder andere terug in onze BMN Academie?
Verkooptalent programma’s voor medewerkers aan de balie, binnendienst, buitendienst en showroom.
Salescoach programma’s voor de teamleiders, vestigingsmanagers en regiomanagers.
Opleidingen gericht op productkennis en kennis van de bouwmaterialen in de vorm van werkboeken, e-learnings en klassikale Hibin opleidingen. 
 
Naast alle opleidingen vanuit de BMN Academie vinden wij het belangrijk om de individuele opleidingsbehoefte van de medewerker in kaart te brengen. Wanneer een medewerker zichzelf verder wil ontwikkelen en wij daarin ook de potentie zien zijn er ook voldoende mogelijkheden voor individuele opleidingstrajecten. 
 
De BMN School en het BMN College zijn beide onderdelen van de BMN Academie