BMN School (mbo)

De BMN School is gericht op mbo-afgestudeerden of BBL leerlingen die een mbo opleiding volgen. Als deelnemer aan de BMN School ben jij een aankomend verkooptalent voor de organisatie. Je krijgt een jaar lang een opleidingstraject aangeboden en ook na deze periode zullen wij samen met jou blijven kijken naar jouw ambities, opleidingsbehoeften en doorgroeimogelijkheden.

Wat betekent de BMN school voor jou?
Eerst start je in het magazijn om kennis te maken met de processen binnen een groothandel. Je bevindt je dan in het hart van onze organisatie. Je leert klanten, processen, producten en collega´s kennen. Als je alles goed onder de knie hebt en je vindt het erg leuk om klanten te helpen, dan mag je de balie assisteren. Je leert dan hoe ons systeem en de bedrijfsprocedures werken. Uiteraard krijg je hiervoor training over hoe je de klant goed kunt helpen en advies kunt geven. 

  • Je krijgt het gehele jaar door een goede begeleiding vanuit een praktijkbegeleider.
  • Je bent direct onderdeel van een leuk team, waarin je vanaf het begin al volledig meedraait.
  • Je krijgt commerciële verkooptrainingen en producttrainingen, hiervoor krijg je opdrachten mee om thuis en op de werkvloer voor te bereiden.
  • Om jouw werkzaamheden in het magazijn uit te kunnen voeren, ga je jouw heftruckcertificaat behalen.
  • Je werkt bij een erkend leedbedrijf.
  • Je gaat ook een kijkje nemen bij andere vestigingen, collega’s en leveranciers.
  • Aan het einde van het schooljaar krijg je een examen (over de producten en verkooptechnieken), wanneer je hiervoor slaagt krijg je een BMN diploma voor het afronden van de BMN school als aankomend verkooptalent.

Hierna begin je als aankomend verkooptalent, maar als jij een talent bent zijn er uiteraard genoeg mogelijkheden om door te groeien naar binnendienst, mogelijk buitendienst of in de toekomst zelfs vestigingsmanager. Voor doorgroeimogelijkheden kijken we niet alleen naar de eigen vestiging maar ook naar de omliggende vestigingen.

Hoe kan een werkdag eruit zien?
7.00 uur - De slagboom of het hek gaat open. Klanten staan voor de deur en jij staat klaar om de klanten te helpen wegwijs te maken. Je zet spullen klaar met de heftruck en helpt met inladen, zodat de klant weer tevreden aan het werk gaat. Als de klanten aan het werk zijn, kunnen de nieuwe voorraden ingeladen worden, houd je het magazijn schoon, netjes en ga je spiegelen in de shop. Wanneer de klanten hun spullen voor de volgende dag komen halen, sta jij uiteraard weer voor ze klaar om ze blij de deur uit te laten gaan.