BMN Stages

BMN biedt stagiaires de kans om zichzelf binnen BMN te ontwikkelen, kennis van bouwmaterialen op te doen en eigen initiatieven te tonen. Met een spreiding van 83 vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt met mogelijkheden voor een leuke en uitdagende stageplaats. Eenmaal gestart als stagiaire ben je direct één van ons, je bent onze collega. Samen met je collega’s voer je alle voorkomende werkzaamheden uit en word je daarbij uiteraard goed begeleid door je stagebegeleider/leidinggevende.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein en de stafafdelingen zijn verspreid over Veghel, Nieuwegein, Alkmaar en Leeuwarden. Op deze locaties zijn er mogelijkheden voor stages op stafniveau zoals financiële, marketing en HR stages. 

Wij vinden het erg belangrijk om stagiaires aan ons te binden en een kans te geven om zichzelf te ontwikkelen. Wanneer jouw stageperiode is afgerond en wij zijn erg tevreden, zal er altijd gekeken worden naar de mogelijkheden om jou te behouden binnen de organisatie. Wanneer je na je stage werkzaam blijft binnen BMN zal er opnieuw gekeken worden naar jouw ontwikkelmogelijkheden, jouw ambities en welke opleidingen/trainingen daarvoor nodig zijn. Neem hiervoor al eens een kijkje bij de BMN Academie