Over BMN

BMN Bouwmaterialen
BMN Bouwmaterialen is met bijna 80 vestigingen dé marktleider van Nederland. BMN is onderdeel van CRH Group, een internationale en beursgenoteerde multinational met vestigingen in 36 landen. De bouwprofessional kan bij ons terecht voor een grote diversiteit aan producten en diensten. Van hout- en plaatmateriaal, ruwbouw, afbouw, tegels, chemie en bindmiddelen tot en met ijzerwaren en gereedschappen. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten. Dat maakt BMN dé partner voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Wij willen de beste bouwmaterialenhandel van Nederland zijn. Dit bereiken wij met vier krachtige beloftes: de beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Om aan deze beloftes uitstekend te voldoen, bellen we elke dag een deel van onze klanten om te vragen of ze tevreden zijn met BMN en wat er beter kan. Op deze manier leren wij van onze klanten en kunnen wij onze beloftes blijven waarmaken. 


BMN-ers zijn meer dan gewoon
De beste bouwmaterialenhandel van Nederland zijn, kan niet zonder ambitieuze medewerkers. Bij BMN werken dan ook mensen die van aanpakken weten en die veel kennis van zaken hebben. BMN-ers zijn nuchter, daadkrachtig en werken graag samen, want samen sta je sterk. Daarbij hebben ze plezier in hun werk. Want als je je werk leuk vindt, ben je er ook beter in. Alleen mensen die met plezier werken, kunnen dat plezier ook overdragen op onze klanten. En daar gaat het om bij BMN: klanten die graag bij ons kopen, omdat ze onze passie voor het vak én onze klanten voelen. Iedere dag weer! BMN-ers zijn gewoon bijzonder. 

Onder het kopje medewerkers lees je meer over hoe onze medewerkers het werken bij BMN ervaren. 

Trots
Elk jaar doet Management Team een grootschalig onderzoek naar de best presterende bedrijven van Nederland, met als resultaat: de MT 500. De lijst wordt samengesteld uit een onderzoek onder de kenners: ruim 1500 managers en directeuren vullen een enquête in, waarbij bedrijven uit de eigen branche beoordeeld worden. Klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering zijn de belangrijkste criteria waarop beoordeeld wordt. Op 17 mei publiceerde Management Team de nieuwe lijst van 2017. BMN staat in deze lijst op een mooie 93e plaats, na bedrijven als Shell, Apple, Google en ASML. Op de lijst van toeleveranciers/dienstverleners komt BMN zelfs op plaats 7 uit de bus. Prestaties waar wij trots op zijn!

MVO
BMN Bouwmaterialen biedt haar klanten een helpende hand als het gaat om duurzaam winstgevend (ver)bouwen. Met het duurzaamheidsprogramma BMN Bouwbewust bieden wij duurzame materialen, diverse logistieke mogelijkheden en afvalretour. Dagelijks leveren wij producten en diensten aan bouwprofessionals in de ruwbouw, afbouw en renovatie. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten. Lees hier meer over MVO binnen BMN.

Wil jij ook werken bij zo’n fantastische organisatie? Kijk dan snel welke vacatures we open hebben staan.