Voor de vestiging in Hoorn zoeken we voor 24 uur een

Showroom Medewerker

Wat ga je doen?
Als Showroom Medewerker ben jij het gezicht van de vestiging. Je kent de klappen van de zweep in de  wereld van de bouwmaterialen. Je bent in staat overleg te hebben met architecten, aannemers en particulieren.  Verder  zorg je  ervoor dat de showroom er netjes en up to date bij staat en je bent als gastheer/gastvrouw het aanspreekpunt bij afspraken. Je voorziet de klant van de juiste informatie en zorgt voor  het gehele ordertraject, van het maken van de offerte tot en met de aftersales. Naast de verkoop van onze producten houd jij je ook bezig met de inkoop hiervan.

Wat neem je mee?
Als Showroom Medewerker heb je een klantgerichte en resultaatgerichte instelling. Je weet de klantvraag door jouw communicatieve vaardigheden te achterhalen en zorgt voor de beste oplossing. Verder heb je:
 een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur in een (bouw)technische richting;
 ervaring in een technische business to business omgeving;
ervaring in een commerciële functie;
 bij voorkeur aantoonbare kennis van of affiniteit met tegels, deuren, dakpannen en stenen.
een representatieve uitstraling.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard mag je van ons ook wat verwachten. Werken bij BMN betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Wij staan graag klaar voor de klant, maar ook voor onze eigen (ruim 1400!) medewerkers. We investeren hier graag in door middel van onze BMN Academie. We vinden het namelijk van belang dat onze medewerkers de juiste kennis en vaardigheden bezitten. Verder bieden wij:
 een uitdagende functie voor 40 uur per week;
 een goed maandsalaris;
volop doorgroeimogelijkheden;
 25 vakantiedagen per jaar gebaseerd op een 40-urig dienstverband aangevuld met 12 ATV-dagen;
 personeelskorting op ons assortiment bouwmaterialen.