Voor de vestiging in Nijverdal zoeken we voor 40 uur een

Transportplanner

Wat ga je doen?
Als Transportplanner ben je samen met jouw collega-Planner verantwoordelijk voor de planning van de ladingen en de planning van het vervoeren van onze producten binnen onze regio, zodat deze conform klantafspraak worden geleverd. Je gaat elke dag de  uitdaging aan om de logistieke processen en routes op een zo effectief mogelijke manier in te zetten  zonder hierbij de efficiency en gestelde KPI’s uit het oog te verliezen. Uiteraard zorg je dat alles juist is vastgelegd door middel van een correcte en complete rittenadministratie.

Wat neem je mee?
Als Transportplanner ben je organisatorisch zeer sterk en erg gestructureerd. Door jouw mensenkennis en goede communicatieve  en sociale vaardigheden weet jij mensen te overtuigen en weet jij chauffeurs te ondersteunen zodat zij hun functie optimaal kunnen uitvoeren. Dagelijks een juiste en haalbare planning neerzetten is voor jou geen probleem door middel van jouw analytisch vermogen, geografische kennis en resultaatgerichtheid. Verder heb je:

 hbo werk- en denkniveau;
een aantal jaren werkervaring als planner, bij voorkeur binnen de bouwmaterialenbranche;
ervaring in distributielogistiek;
 ervaring met planningssystemen;
 uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard mag je van ons ook wat verwachten. Werken bij BMN betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Wij staan graag klaar voor de klant, maar ook voor onze eigen (ruim 1200!) medewerkers. We investeren hier graag in door middel van onze BMN Academie. We vinden het namelijk van belang dat onze medewerkers de juiste kennis en vaardigheden bezitten. Verder bieden wij:

 een uitdagende functie voor 40 uur per week;
 een goed maandsalaris;
 25 vakantiedagen per jaar gebaseerd op een 40-urig dienstverband aangevuld met 12 ATV-dagen;
 personeelskorting op ons assortiment bouwmaterialen.