Voor de vestiging in Amsterdam zoeken we voor 40 uur een

Commercieel medewerker buitendienst Amsterdam

Wat ga je doen?
Als Commercieel Medewerker Buitendienst vertegenwoordig je BMN als de beste en grootste speler in de bouw op het gebied van bouwmaterialen in jouw regio. Je bouwt een eigen klantennetwerk in de bouwbranche op, die je vervolgens uitbreidt en beheert. Een groot project, nieuw product, dienst of actie? Je ziet kansen genoeg om aan tafel te gaan met (nieuwe) klanten. Je staat sterk in je schoenen tijdens de onderhandelingen. Natuurlijk verlies je hierbij de wensen van onze klanten en de beste oplossingen niet uit het oog. Jouw calculaties en offertes leveren net die extra service aan de klant. Tot slot verlies jij de aftersales ook niet uit het oog.

Welke bouwstenen neem je mee?
Als Commercieel Medewerker Buitendienst beheers je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Door jouw overtuigingskracht en inventiviteit weet je klanten aan je te binden, zonder hierbij de servicegerichtheid uit het oog te verliezen. Je laat je niet snel uit het veld slaan. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en weet je de kernwaarden van BMN over te brengen. Een positieve instelling, doortastendheid en resultaatgerichtheid zijn in deze rol dus zeker gewenst, naast een prettige en representatieve persoonlijkheid. Verder heb je:

 hbo werk- en denkniveau;
het liefst een aantal jaren werkervaring als Accountmanager / Commercieel Medewerker Buitendienst;
 ervaring in de bouwmaterialenbranche , maar zeker affiniteit met deze producten en ben je bereid om jouw kennis op dit gebied uit te breiden;
 kennis van de regio waarin je werkzaam bent. Bij voorkeur ben je ook woonachtig in deze omgeving.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard mag je van ons ook wat verwachten. Werken bij BMN betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Wij staan graag klaar voor de klant, maar ook voor onze eigen (ruim 1400!) medewerkers. We investeren hier graag in door middel van onze BMN Academie. We vinden het namelijk van belang dat onze medewerkers de juiste kennis en vaardigheden bezitten. Verder bieden wij:

 een uitdagende functie voor 40 uur per week;
 een goed maandsalaris;
een auto, laptop en telefoon van de zaak;
 25 vakantiedagen per jaar gebaseerd op een 40-urig dienstverband aangevuld met 12 atv-dagen;
 personeelskorting op ons assortiment bouwmaterialen.