Voor de vestiging in Veghel zoeken we voor 40 uur een

Vestigingsmanager

Wat ga je doen?
Als Vestigingsmanager haal je het beste uit je ondernemerschap en handelsgeest en weet je jouw medewerkers hierin mee te nemen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de uitstraling en positionering van jouw vestiging en de mensgerichte aansturing van de medewerkers. Met je eigen verkoopplan realiseer je de doelstellingen van de vestiging en help je samen met de Regiomanager en collega-Vestigingsmanagers het succes van de regio te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het totale management van de vestiging, waarbij de focus ligt op professionaliseren en creëren van een vestiging die klaar is om de veranderingen die in onze branche staan te gebeuren, aan te kunnen. Daarnaast ben je als Vestigingsmanager betrokken bij de onze top 10 klanten in de regio.

Wat neem je mee?
Om de vestiging succesvol te laten draaien neem jij goede peoplemanagement skills mee en uitstekende commerciële vaardigheden. Door jouw mensgerichte aansturing weet jij medewerkers op de juiste manier te coachen, zodat zij hun functie op een klantgerichte en deskundige manier uitstekend kunnen uitvoeren zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen. Verder heb je:

 Hbo werk- en denkniveau;
3-5 jaren  relevante leidinggevende ervaring  bij voorkeur in een handelsonderneming;
Ervaring met veranderprocessen en de impact hiervan op jouw team;
Een stevige persoonlijkheid die in staat is te communiceren met verschillende stakeholders;
 bij voorkeur aantoonbare kennis van bouwmaterialen, maar zeker affiniteit met deze producten en ben je bereid om jouw kennis op dit gebied uit te breiden;
 kennis van de regio en ben je bij voorkeur woonachtig in deze omgeving.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard mag je van ons ook wat verwachten. Werken bij BMN betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Wij staan graag klaar voor de klant, maar ook voor onze eigen (ruim 1200!) medewerkers. We investeren hier graag in door middel van onze BMN Academie. We vinden het namelijk van belang dat onze medewerkers de juiste kennis en vaardigheden bezitten. Verder bieden wij:

 een uitdagende functie voor 40 uur per week;
 een goed maandsalaris;
een bonusregeling;
auto, laptop en telefoon van de zaak;
 25 vakantiedagen per jaar gebaseerd op een 40-urig dienstverband aangevuld met 12 ATV-dagen;
 personeelskorting op ons assortiment bouwmaterialen.

Note: deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.