Onze showroom, de sfeervolste formule voor interieurstyling en advies, is er voor de professional én de particulier. Jij geeft graag het juiste advies – van sanitair tot keukens, badkamers en tegels. Help jij dat verliefde stel, de aannemer of de thuiswerker in hun zoektocht naar de mooiste en beste inrichting?

Waar ligt jouw talent?

Showroom adviseur

Als commercieel medewerker showroom sanitair en tegels ben jij hét gezicht van jouw afdeling op de vestiging. Jij kunt door goede vragen te stellen snel de wensen van elke klant achterhalen en hierop inspelen met een passend advies en voorstel voor de zakelijke en particuliere klant.

Backoffice medewerker

In onze showrooms treffen we iedere dag weer andere klanten. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze verwachten van jou en jouw collega’s de beste service. Je bent de belangrijkste schakel tussen commercie, leveranciers en onze klanten!

Medewerker projectadministratie

Heb jij jouw sporen verdiend in de keuken, sanitairen tegelbranche? Ben jij servicegericht? Ben jij in staat om woningbouwprojecten in goede banen te leiden? En vind je het leuk om te werken in de professionele bouwwereld? Dan is deze functie echt wat voor jou.

Showroommanager

Als showroommanager ben jij hét gezicht van jouw showroom. Met jouw communicatieve skills kun jij snel de wensen van de klant achterhalen en hierop inspelen met een passend advies. Je motiveert en inspireert jouw team om ons bedrijf nog beter op de kaart te zetten.

Dit wordt je nieuwe werkplek:

Blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures

Stel een job alert in en krijg de nieuwe updates in je mailbox!